Hajdukova neuspješna polusezona, koja je označila cijelu sezonu, morala je rezultirati određenim “žrtvama”. Nikola Kalinić je odmah po dolasku najavio da će se odreći nekih igrača, a čini se da su na meti Ferro, Benrahou i Dajak. Ovi igrači su stavljeni na transfer-listu.

Nakon sporazumnog raskida ugovora, Ferro se vratio u svoju domovinu, dok Benrahou i Dajak treniraju odvojeno od prvotimaca u Stobreču, predgrađu Splita poznatom po terenima s umjetnom travom. Trenutno je Stobreč baza Hajduka dok se momčad priprema za uzvratni susret na Farskim Otocima. Umjetna trava koju će Hajduk sresti na putovanju uvelike je povezana s treninzima u Stobreču.

Iako su Benrahou i Dajak još uvijek pod ugovorom s Hajdukom, njihov status je problematičan. Dajak je imao određene uspjehe i mogao bi imati mjesto u trenutnom kadru, ali nedisciplina i nezainteresiranost, posebno njegov odlazak s Benrahouom na Hvar dok je navodno bio povrijeđen, doveli su do njegovog otpisivanja.

Benrahou, koji je u početku bio prvi potez Ivana Leke i oduševljavao, nestao je kada su očekivanja porasla, što mu očito nije odgovaralo.

Dvojcu se traži novi klub, a razlaz je neizbježan. Ostaje da se vidi u kakvom će obliku taj razlaz biti.