Manchester United je imao brojne promašaje u pogledu transfera, a posljednji u nizu je bio angažman Aarona Wan-Bissake prije pet godina.

Tada je taj mladi engleski reprezentativac kupljen za 55 milijuna eura, dok je sada napustio Old Trafford za samo 17,6 milijuna eura.

West Ham je očito uvjeren da bi Wan-Bissaka mogao postići vrhunac svoje karijere u Londonu, budući da mu je ponudili sedmogodišnji ugovor.

“Nije mi bilo teško dogovoriti se s West Hamom. Uzbuđen sam i sretan što sam ovdje. Nevjerojatno je vratiti se u London, grad u kojem sam rođen i koji ima veliku ulogu u mom životu, tako da mi ovo puno znači. Zahvalan sam na toploj dobrodošlici i jedva čekam da izađem na teren i upoznam svoje suigrače,” izjavio je Wan-Bissaka nakon potpisivanja ugovora.

Direktor West Hama, Tim Steidten, također je zadovoljan dolaskom ovog igrača, koji dolazi u najboljoj fazi svoje karijere.

“Fantastičan je talentiran i cijenjen defenzivac, izvrstan u situacijama jedan na jedan. Također je svestran, s više od 170 nastupa u Premier ligi, dobro poznaje natjecanje. Ovo je vrlo uzbudljiv trenutak dok se pripremamo za početak sezone,” rekao je Steidten, glavni operativac West Hama.