Nakon što su De Ligt i Mazraoui prešli iz Bayerna na “Old Trafford”, Manchester United je u ovom prijelaznom roku doveo četiri igrača. Zirkzee i Leni Žoro bili su prva dva potpisa.

Klub nije uspio osloboditi se svih viškova, iako su Donny van de Beek otišao u Gironu, Greenwood u Marseille, a Wan-Bissaka u West Ham. Ugovori su istekli poznatijim igračima kao što su Varane i Martial, a čeka se ponuda Fulhama za McTominaya, dok je zainteresiran i Napoli.

Još uvijek može otići Lindelöf, koji je pao u štoperskoj rotaciji, dok se čini da će ostati povratnik Sancho, kao i Antony. Ponuda za Casemira još nije stigla, iako prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje duže nego u Europi i ulazi u rujan.

Pa, je li Ten Hag doveo sve što je želio?

Nije, još uvijek tragaju za zadnjim vezistom, Manuel Ugarte je i dalje meta, iako PSG ne spušta cijenu. Englezi se nadaju da će se cijena smanjiti krajem kolovoza, a jedna od opcija je i De Jong. Prije nekoliko godina im je izmakao, Holanđanin je želja Ten Haga i bio bi sedmi igrač iz onog tima kojeg je Ten Hag trenirao u Ajaxu. Barcelona nije htjela prodati, ali im je potreban novac, pa bi na kraju mogli pristati.

Postoje i jeftinije opcije poput Norvežanina Sander Bergea iz Burnleya, ili mladog Brazilca Danila iz Nottingham Foresta.

U odbrani, i pored dovođenja dva stopera, žele još jednog, i to Braithwaitea iz Evertona, ali visoka cijena od 80 miliona eura ih je ohladila.

Na kraju, u ofenzivi, Ferguson iz Brightona će vjerojatno postati nova zvijezda engleskog nogometa, ali taj transfer također koči ogromno obeštećenje. Može se dogoditi da Manchester United samo kapari igrača, ostavi ga u “Galebovima” i pitanje je koliko bi dobivao priliku pored Hojlunda i novajlije Zirkzee.

Sezonu “Đavoli” počinju već u petak, protivnik je Fulham na “Old Trafford”.