U trećem kolu SuperSport HNL-a, Slaven Belupo i Lokomotiva odigrali su neriješeno 2:2 u Koprivnici. Slaven je vodio preko Adriana Jagušića u 6. minuti, ali Lokomotiva je preokrenula golovima Roberta Mudražije (22.) i Mirka Suška (37.).

Domaćini su ipak izjednačili u 62. minuti preko Karla Butića. Ovo je Slavenov prvi osvojen bod ove sezone, nakon poraza od Hajduka i Šibenika, dok je Lokomotiva upisala drugi uzastopni remi.

Utakmica je bila vrlo nervozna i agresivna, s mnogo grubih startova, zbog čega je sudac Patrik Kolarić podijelio deset žutih kartona.

Trener Slavena, Ivan Radeljić, isključen je u 39. minuti zbog prigovora na situaciju koja je prethodila golu Lokomotive za preokret.

Radeljić je tvrdio da je došlo do nepravilnog igranja rukom. Nakon što je dobio žuti karton, Kolarić mu je pokazao i crveni karton zbog daljnjih komentara.

Incident je kulminirao time što je Radeljić šutnuo bočicu s vodom prema sucu.

U službenom zapisniku utakmice navedeno je da je Radeljić tri puta verbalno vrijeđao suca, i to nakon isključenja, prilikom odlaska u svlačionicu, te na kraju utakmice.

Na kraju utakmice prilikom izlaska s terena ponovno vrijeđa glavnog suca riječima ‘Jebo ti B*g mater u pi*ku’.” Isključenje Radeljića možete vidjeti na 4:35 sažetka utakmice.