Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra će odigrati svoj prvi europski susret ove sezone, u sklopu Play-offa Lige prvaka, protiv azerbajdžanskog prvaka Qarabaga. Utakmica počinje u 21:00 na Maksimiru.

Prije utakmice, stigle su neke novosti. Trener Sergej Jakirović imao je na raspolaganju gotovo sve igrače, no trojica nisu trenirala s momčadi, već su odvojeno trčali sa strane.

Iako nije iznenađenje da su Dino Perić i Luka Stojković još uvijek u fazi oporavka, nije dobra vijest da im se pridružio i Arijan Ademi.

“Još uvijek nije potpuno spreman, pa ćemo ga testirati i odlučiti hoće li biti u momčadi,” rekao je Jakirović prije treninga. Sudeći po treningu, Ademi možda neće biti spreman za utakmicu, što znači da će Dinamo morati igrati bez njega. No, poznavajući Ademija, ne bi bilo iznenađenje da se ipak nađe u zapisniku i bude spreman za barem zadnjih pola sata igre. Šanse su male, ali postoje.

S druge strane, Iranac Sadegh Moharrami, koji se ozlijedio u veljači, vratio se treninzima s momčadi, što je znak da bi uskoro mogao ponovno konkurirati za sastav.