Real Madrid započeo je novu sezonu La Lige remijem protiv Mallorce, a fokus je već na sljedećem kolu protiv Real Valladolida.

Međutim, prema izvoru Defensa Central, današnji sastanak u taboru Reala bio je usmjeren na Luku Modrića, ali rasprava nije protekla u pozitivnom tonu.

Naime, legendarni veznjak ponovno je dobio poziv od selektora Zlatka Dalića da se pridruži reprezentaciji Hrvatske za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske, što se nije svidjelo predsjedniku Florentinu Perezu i vodstvu kluba. Nadali su se da će Modrić prestati igrati za nacionalni tim.

Podsjetimo, Real Madrid će, uz osvojen Superkup, ove sezone nastupati u još šest natjecanja, pa je treneru Ancelottiju potrebna puna snaga svih igrača, bez dodatnog umora od reprezentativnih obaveza.

Nakon završetka Europskog prvenstva u Njemačkoj, puno se spekuliralo o Modrićevoj budućnosti u hrvatskoj reprezentaciji, a mnogi su vjerovali da će se oprostiti. No, Modrić to ne planira, što bi moglo utjecati na njegov status u klubu.