Mladi brazilski napadač Endrik imao je sanjarski debi za Real Madrid u La Ligi. Sa samo 18 godina i 35 dana, postao je najmlađi strani igrač u povijesti koji je postigao gol za Real Madrid, a taj susret su završili s pobjedom od 3:0.

Endrik je bio strijelac trećeg gola za svoj tim u šestoj minuti sudačke nadoknade vremena, a u igru je ušao deset minuta ranije.

Nije skrivao svoje zadovoljstvo nakon postignutog gola.

“Mislim da smo svi sretni. Igrali smo, a naše obitelji su nas gledale. Moja obitelj zna koliko sam radio i kroz što sam sve prošao, kao i oni. Ljudi su me kritizirali, kao i moju obitelj i djevojku… Svi smo prošli kroz mnogo toga, a živjeti u ovom trenutku je prava divota”, rekao je Endrik za klupsku televiziju i dodao:

“Presretan sam, ostvario sam san. Već sam igrao na ovom stadionu s brazilskom reprezentacijom i postigao gol… Ali to nije bilo s Real Madridom.”

Endrik je oduševljen suigračima i trenerom.

“Presretan sam što sam s ovim igračima koje sam prije gledao samo u video igrama. Prvo što sam rekao treneru Ancelottiju uživo bilo je da nudim svoj talent i trud. Nastavio sam raditi… Igrači poput Bellinghama, Viniciusa i Rodriga bit će ovdje još dugo, a na meni je da radim i čekam svoju priliku. Mnogo vjerujem treneru i pričekat ću”, zaključio je Endrik.