FK Borac će u četvrtak na domaćem terenu, na Gradskom stadionu u Banjoj Luci, ugostiti Ferencvaroš u uzvratnoj utakmici play-offa za Europsku ligu.

S obzirom na to da su ulaznice za Zapadnu i Istočnu tribinu rasprodane, očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Atmosfera na stadionu bit će vatrena, a podrška navijača mogla bi pružiti dodatni motiv igračima Borca u borbi za plasman u grupnu fazu ovog prestižnog natjecanja.

Prva utakmica između ovih dvaju klubova, koja je odigrana u Mađarskoj, završila je bez golova, 0:0, što dodatno povećava napetost pred uzvrat.

Utakmica će se odigrati u četvrtak u 21 sat, a navijači Borca se nadaju da će njihova ekipa uspjeti ostvariti povoljan rezultat.

Ukoliko Borac uspije pobijediti, plasirat će se u grupnu fazu Europske lige, što bi bio ogroman uspjeh za klub. Grad Banja Luka već je u sportskom iščekivanju, a ulaznice su se brzo rasprodale, što pokazuje veliki interes za ovaj historijski susret.

Navijači s nestrpljenjem čekaju da vide hoće li njihova momčad uspjeti nadmašiti snažnog protivnika i osigurati prolaz u sljedeću fazu natjecanja.