Dinamo je u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka pobijedio Qarabag u gostima rezultatom 2:0, zahvaljujući golu Marka Pjace i autogolu Matheusa Silve, čime je osigurao ukupnu pobjedu od 5:0 te plasman u Ligu prvaka.

Ova pobjeda Dinamu je donijela ne samo mjesto u elitnom europskom natjecanju, već i financijsku nagradu koja ukupno iznosi nevjerojatnih 34 milijuna eura.

Liga prvaka ove godine donosi promjene, jer se više ne igra po skupinama, već po ligaškom formatu, što donosi novu dinamiku natjecanja.

Dinamo je već osigurao dio nagrade samim sudjelovanjem u play-offu, za što je dobio 4.29 milijuna eura. Prolaz u glavnu fazu donosi dodatnih 18.6 milijuna eura, a na temelju klupskog rankinga, desetogodišnjeg koeficijenta i marketinga, Dinamo može računati na barem još 10 milijuna eura.

Čak i ako zauzme posljednje mjesto u Ligi prvaka, Dinamo će dobiti dodatni milijun eura, što ukupno čini barem 34 milijuna eura.

U slučaju da osvoji bodove u natjecanju, Dinamova zarada će dodatno rasti, s obzirom da svaki bod donosi dodatnih 700 tisuća eura. Bez obzira na rezultate, Dinamu je zajamčen značajan financijski prihod, što je ogroman uspjeh za klub i dodatna motivacija za nastavak natjecanja.