Nakon kratkog putovanja u Pulu, Hajduk se vraća na domaći teren. Bijeli će sutra, s početkom u 20:45 sati, ugostiti Osijek na Poljudu. Trenutno se Hajduk nalazi na četvrtom mjestu ljestvice s osam bodova iz četiri utakmice, dok je Osijek loše startao sezonu i trenutno je deveti s samo jednim osvojenim bodom, prenosi Slobodna Dalmacija.

Navijači Hajduka su nezadovoljni dosadašnjim predstavama tima i očekuju poboljšanje igre te osvajanje sva tri boda protiv Osijeka. Trener Hajduka, Gennaro Gattuso, najavio je sutrašnji meč na press konferenciji.

Kandidira li Pukštas za utakmicu, priča se i o Biuku?

– Sutra samo Sahitija neće biti, on se prodao u HSV, Pukštas je tu i trenira na maksimumu, sve dok se ne proda. Pričao sam s predsjednikom prije dva tjedna, rekao mi je tada, novaca nema. To sam poštovao. Prije par dana sam pričao s Nikolom, sada je, situacija malo drukčija i neka pojačanja se mogu očekivati, sve ćemo vidjeti.

Kakav Osijek očekujete?

– Slobodno možemo reći da Osijek ne zaslužuje poziciju na tablici, sve što su do sada izgubili, nezasluženo su izgubili, sutra nas čeka velika utakmica. Moramo biti na razini. I mi imamo naših problema, ali idemo odigrati veliku utakmicu.

Sve osim pobjede katastrofa, nakon Osijeka slijedi Dinamo?

– Mi uvijek igramo na pobjedu, ali sutra nas čeka teška utakmica, moramo procijeniti rizike. Samo reći, mi trebamo pobijediti, lako je to reći, ali treba biti pravi.