Romeo Beckham, sin legendarnog engleskog nogometaša Davida Beckhama, odlučio je završiti svoju nogometnu karijeru i posvetiti se modnoj industriji, prema izvještaju neimenovanog izvora za The Sun.

Iako je uživao u vremenu provedenom u Brentfordu, Romeo sada planira usmjeriti svoju energiju prema modi, što je područje koje ga više zanima.

Nedavno je potpisao ugovor s poznatim modnim agentom u Parizu, što mu otvara vrata suradnji s velikim modnim brendovima.

Romeo je rođen u Londonu i započeo je nogometnu karijeru u Arsenalovoj akademiji.

Nakon što je njegov otac postao predsjednik Inter Miamija, preselio se u akademiju tog kluba i igrao za drugu momčad Inter Miamija. Prošle godine potpisao je ugovor s Brentfordom, a ovog ljeta mu je ponuđeno produljenje suradnje, no čini se da ga neće prihvatiti.

Iako se povlači iz profesionalnog nogometa, Romeo planira ostati povezan s nogometom volontirajući s najmlađim igračima Brentforda i osobama s Downovim sindromom. Osim toga, Romeo je 2021. godine potpisao unosan ugovor s Pumom vrijedan 1.4 milijuna eura, što mu je omogućilo da postane zaštitno lice ovog brenda. Također je iste godine bio model za naslovnicu prestižnog časopisa Vogue.

David Beckham, Romeov otac, imao je izvanrednu nogometnu karijeru tijekom koje je igrao za klubove kao što su Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy, Milan i PSG. Beckham je bio poznat po svojim preciznim ubačajima i snažnim udarcima, a tijekom svoje karijere osvojio je 22 klupska trofeja. Za reprezentaciju Engleske nastupio je 115 puta i postigao 17 golova, što ga čini jednim od najprepoznatljivijih engleskih nogometaša svih vremena.