Nogometni klub Borac pojačao je svoj sastav pred kraj prijelaznog roka dovođenjem dva nova igrača – Đorđa Despotovića i Gregora Bajdea. Despotović dolazi s bogatim međunarodnim iskustvom, uključujući nastupe za Crvenu zvezdu i reprezentaciju Srbije, a zadnju polusezonu proveo je u podgoričkoj Budućnosti.

Bajde je većinu svoje karijere igrao u Sloveniji, ali je branio i boje talijanskog kluba Novara. Sportski direktor Borca, Oliver Jandrić, izrazio je zadovoljstvo postignutim dogovorima i istaknuo da ova pojačanja dolaze s ciljem osvajanja dvostruke krune te napretka u Europi.

Uz ova dva igrača, početkom tjedna ugovor je potpisao i Boban Nikolov, dok su ukupno četiri igrača stigla u klub posljednjeg dana prijelaznog roka za europsku scenu.

Jandrić smatra da su s ovim pojačanjima osigurali kvalitetnu konkurenciju na svim pozicijama, što će dodatno motivirati momčad na bolje rezultate. Naglasio je da su stvorili ekipu koja je spremna odgovoriti na izazove u domaćem prvenstvu i Europi.

Nakon intenzivnog prijelaznog roka, igrači Borca dobili su tri dana odmora kako bi se pripremili za nastavak sezone. Treninge će nastaviti u petak, kada će se priključiti i novi igrači.

Jandrić je optimističan i vjeruje da će s novim pojačanjima momčad nastaviti gdje su stali i ostvariti nove uspjehe.

Standings provided by Sofascore