Sandro Kulenović je ove sezone u sjajnoj formi, postigavši sedam golova u sedam utakmica za Dinamo. Posebno se istaknuo u prvih pet utakmica, gdje je zabio sve pogotke, dok se u posljednja dva susreta, protiv Qarabaga u play-offu za Ligu prvaka i Rijeke u SuperSport HNL-u, nije upisao u strijelce.

Navijači Dinama su posljednjih tjedana na društvenim mrežama postavljali pitanje treba li Zlatko Dalić pozvati Kulenovića u reprezentaciju za nadolazeće utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske. Pojavila su se i nagađanja da bi ga Sergej Barbarez mogao pozvati u reprezentaciju BiH, no do toga nije došlo.

Kulenović je danas najavio derbi protiv Hajduka, koji se igra u petak u Maksimiru u okviru 6. kola SHNL-a, te je odgovorio na pitanje o mogućnosti igranja za Bosnu i Hercegovinu, za koju ima pravo nastupati zbog svog oca Almina. Kratko je izjavio: “Mislim da se to ne treba komentirati,” čime je otklonio sve sumnje u vezi s tim za koju reprezentaciju želi igrati.

Također, pohvalio je svoje suigrače koji već igraju za Hrvatsku. “Sretan sam zbog debija Petra Sučića, koji je sjajan dečko i svojim radom zaslužio je to. Petko i Pjaca su odigrali dobru utakmicu u nedjelju, a Bati je igrao poluvrijeme u Portugalu, što mu mnogo znači. Imamo četiri reprezentativca, što govori o snazi Dinama. Ponosni smo na naše reprezentativce,” rekao je Kulenović.