Unatoč dugom sastanku, Dinamovo vodstvo još uvijek nije donijelo konačnu odluku o smjeni trenera Sergeja Jakirovića, iako se čini da je takva odluka neizbježna.

Iako službena potvrda nije stigla, nakon debakla u Münchenu, javnost smatra da Jakirović više nema budućnost na klupi “modrih”. Rasprava se sada vodi oko toga tko će biti njegov nasljednik.

Među brojnim imenima koja su se spominjala, u uži izbor ušla su tri trenera: Niko Kovač, Igor Jovićević i Željko Sopić. Kovač, koji bi postao najplaćeniji trener u povijesti kluba, blizak je ljudima iz uprave, dok Jovićević traži značajan ugovor, a Sopić predstavlja financijski povoljniju opciju.

Jakirović je, usprkos ranijim podrškama Velimira Zajeca, izgubio povjerenje nakon utakmice s Bayernom, jer se u igri Dinama nisu vidjeli nikakvi značajni pomaci.

Trenerove izjave o učenju nisu bile dobro prihvaćene, s obzirom na iskusne igrače koje ima na raspolaganju.

Iako se Jakirović do sada uspio održati na klupi zbog nedostatka alternativnih opcija i financijskih poteškoća, sada je situacija drugačija.

Na zadnjem sastanku vodstvo je bilo podijeljeno, jer nije odmah pronađen adekvatan zamjenski trener, no izvjesno je da će uskoro doći do promjene.

Pitanje koje ostaje je ko će preuzeti vođenje ekipe u idućim utakmicama.