Poljski golman Wojciech Szczesny, koji je nedavno otišao u mirovinu nakon raskida ugovora s Juventusom, mogao bi se reaktivirati i potpisati za Barcelonu.

Katalonski klub traži rješenje nakon ozljede njihovog prvog golmana, Marc-Andrea ter Stegena. Španjolski mediji tvrde da Barcelona vidi Szczesnyja kao idealnu opciju zbog njegovog iskustva. Iako je slobodan igrač, zbog njegovog prethodnog ugovora s Juventusom, Barcelona će ipak morati dogovoriti određenu financijsku naknadu kako bi ga dovela.

Poljak je navodno postavio uvjet da će pristati doći u klub samo ako postane prvi golman, dok bi trenutni zamjenski golman, Inaki Pena, prešao na klupu.

Španjolski izvori dodaju kako bi Szczesny mogao potpisati ugovor do kraja juna sljedeće godine, a njegova plaća bi iznosila tri miliona eura uz moguće bonuse.

Čitajte vijesti bez reklama – našu mobilnu aplikaciju za Android možete preuzeti OVDJE.

Također, liječnički pregled je već zakazan kao dio procesa dolaska u Barcelonu. Ako pregovori uspiju, Szczesny bi uskoro mogao prekinuti svoj kratki umirovljenički odmor i pridružiti se novom klubu.

Pratite naš rad na:
Instagramu
Facebooku