U 60. minuti utakmice između Atletico Nacionala i Juniora, koja se održala na stadionu Estadio Atanasio Girardot u okviru 10. kola kolumbijske lige, izbili su ozbiljni sukobi među navijačima.

Policija je izvijestila da je više od 20 osoba ozlijeđeno, a neki su imali ubodne rane, dok su nasilni navijači obje ekipe vitlali noževima.

Pratite naš rad na:
Instagramu
Facebooku

Nemiri su počeli u 56. minuti, ubrzo nakon što je domaći tim postigao drugi gol (strijelci Roman i Hinestroza), kada je oko 300 navijača Juniora započelo tučnjavu s navijačima Atletico Nacionala.

Domaći navijači su burno reagirali, braneći se u kaotičnoj situaciji, što je dovelo do prekida utakmice nakon 60 minuta. Nasilje se ubrzo proširilo na teren, a teško ozlijeđenima pružena je prva pomoć na stadionu prije nego što su prebačeni u obližnje bolnice.

Čitajte vijesti bez reklama – našu mobilnu aplikaciju za Android možete preuzeti OVDJE.

Osjećaj nesigurnosti bio je toliko jak da su igrači obje momčadi morali trčati u svlačionice kako bi se sklonili. Nemiri su se brzo prenijeli i izvan stadiona, dodatno povećavajući tenzije dok su navijači bježali kako bi izbjegli nasilje. Policija je morala upotrijebiti suzavac kako bi povratila kontrolu.