Kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić dao je izjavu za TV Arena Sport nakon uvjerljivog poraza od Intera na ”Meazzi” – 4:0.

Spajić je bio odgovoran za treći gol koji je postigao Lautaro Martinez jer je prethodno izgubio loptu ispred svog kaznenog prostora. Taremi je oduzeo loptu i asistirao Martinezu, koji je savladao golmana Glazera.

Nakon utakmice, Spajić je naglasak stavio upravo na te pogreške, jer je i kod drugog gola pogriješio Krunić, dok je kod prvog gola golman Glazer mogao bolje reagirati, a prije njega i Elšnik…

”Doslovno smo prosuli sve što smo radili. Jako mi je žao jer znam koliko smo željeli obradovati naše navijače, pokazati se u najboljem svjetlu i dokazati da možemo igrati protiv ovakvih momčadi.

Mislim da nas Inter nije posebno impresionirao niti iznenadio. Nisu stvorili neke posebne šanse osim onih koje smo im mi omogućili. Doslovno smo im poklonili gol od samog početka, primili smo pogodak iz slobodnog udarca odmah iz svlačionice.

Vidjeli smo da možemo igrati s njima, puštali su nas da igramo i stvorili smo neke prilike, ali u nastavku smo napravili nekoliko grešaka koje su nedopustive na bilo kojoj razini, a kamoli u Ligi prvaka.

Takve greške se ne praštaju i ne smijemo si to dopuštati. Žao mi je, htjeli smo najbolje, ali nekad se stvari jednostavno tako poslože. Idemo dalje, što drugo reći, te greške su nedopustive, zabranjene, ne znam ni koju bih riječ upotrijebio.

Čestitam Interu, a mi se vraćamo kući i nadam se da ćemo naučiti više vjerovati u sebe. Dali smo sve od sebe i to je to”, zaključio je Spajić.