Snimka koja je postala viralna odmah nakon objave prikazuje događaje iz prošle sezone, a nastala je tokom analize utakmice PSG – Barcelona (2:3), prvog meča četvrtfinala Lige prvaka. Ova scena dolazi iz drugog dela dokumentarca “Nemaš jeenog pojma”, koji je producirala kuća Movistar Plus+.

Cela epizoda biće emitovana u ponedeljak, a kao najavu su podijelili njen najzanimljiviji deo. U njemu vidimo Luisa Enriquea, trenera PSG-a, kako nakon analize u sali ostaje sam sa Kylianom Mbappeom ispred velikog ekrana. Vrlo nezadovoljan Mbappeovim defensivnim nastupom protiv Barce, trener mu otvoreno ukazuje na to.

“Čitao sam da voliš Michaela Jordana. E, pa, Jordan bi zgrabio sve suigrače za jaja i igrao obranu kao ku*vin sin! Tako budi vođa i uzor ostalima: Dembeleu, Barcoli, Asensiju, Kolo Muaniju…” Trener tada nakon batine najvećoj zvijezdi nudi mrkvu: “Ti si fenomen, bez sumnje igrač svjetske klase, ali to nije dovoljno.”

Poentira ovako, referirajući se na skori i tada već izvjesni Mbappeov odlazak u Real: “Želim da odavde odeš ponosno kroz glavni izlaz.” Pet dana nakon ovakvog Enriqueovog govora, Mbappe je s dva gola vodio PSG do velikog preokreta i pobjede 4:1 kod Barcelone za prolazak u polufinale Lige prvaka.