Grčki nogometaš Hristos Kermelides tragično je preminuo u prometnoj nesreći na putu između Larise i Kardice. Njegova smrt dogodila se u ranim jutarnjim satima, kada je automobil kojim je upravljao udario u rasvjetni stub i potom se zapalio.

Nesreća se dogodila neposredno nakon raskrižja u blizini Novog groblja u Larisi, a i dalje ostaju nepoznati svi detalji okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Kermelides je bio član grčkog trećeligaša Ahilej Farsalona, no tijekom svoje karijere igrao je i za klub Doku Hiperiju. Ubrzo nakon njegove smrti, snimka nesreće pojavila se na platformi YouTube, izazvavši šok i tugu među prijateljima i obožavateljima.

Klub Ahilej Farsalona se oglasio službenim priopćenjem, izražavajući duboku žalost zbog gubitka mladog sportaša.

„Porodica Ahileja izražava duboku tugu i šalje iskreno saučešće obitelji, rodbini i prijateljima Hristosa Kermelidisa, koji je nepravedno i neočekivano preminuo u svojoj 27. godini. Neka mu je laka zemlja“, napisali su iz kluba. Kermelides je bio omiljen među suigračima, a nogomet mu je bio velika ljubav i strast. Njegova prerana smrt ostavila je dubok trag u lokalnoj zajednici, kao i u grčkom nogometnom svijetu.

Iako je igrao u nižim ligama, bio je poznat po svojoj predanosti i borbenosti na terenu, što ga je učinilo uzorom mlađim igračima. Lokalna zajednica izrazila je suosjećanje s njegovom obitelji, a mnogi su se okupili kako bi odali počast njegovom životu. Hristosov odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za sve koji su ga poznavali, a sjećanje na njega ostaje u srcima svih.

Mobilna aplikacija za Android