U Dinamu se pripremaju novi, pojačani ugovori za mlade hrvatske reprezentativce Martina Baturinu i Petra Sučića, što bi moglo značiti ključan trenutak za njihove karijere i budućnost kluba.

Ovi mladići, iako trenutačno nisu među najplaćenijim igračima kluba, uskoro će dobiti znatno poboljšane uvjete koji će ih svrstati među najvažnije članove momčadi.

Unatoč značajnim ponudama iz Italije tijekom ljeta – Como je nudio 9 milijuna eura za Sučića, dok je Fiorentina ponudila 18 milijuna za Baturinu – Dinamo je odlučio zadržati ovu dvojicu talenata. Klupska uprava, predvođena Velimirom Zajecom, pokazala je strateško razmišljanje, fokusirajući se na dugoročne ciljeve umjesto kratkoročnih financijskih koristi.

Očekuje se da će njihova vrijednost još više porasti nakon nastupa za hrvatsku reprezentaciju i u Ligi prvaka. Dinamo se trenutno nalazi u financijski stabilnoj situaciji zahvaljujući plasmanu u Ligu prvaka, što im omogućuje zadržavanje ključnih igrača.

S novim ugovorima, klub također šalje jasnu poruku potencijalnim kupcima da cijene ovih mladih igrača značajno rastu. Klub se nada da će ostvariti ključne bodove u nadolazećim utakmicama protiv Salzburga i Slovana, što bi im osiguralo kontinuitet u najprestižnijem europskom natjecanju.

Mobilna aplikacija za Android

Pobjede u Ligi prvaka donose značajne financijske nagrade, što dodatno motivira klub da zadrži svoje zvijezde.

Mobilna aplikacija za iOS