Bivši trener Željezničara, Bruno Akrapović, ponovo je našao trenerski angažman, ovog puta u Bugarskoj, preuzimajući vođenje ekipe FC Hebar Pazardzhik.

Hebar se trenutno nalazi na dnu ljestvice bugarskog prvenstva, sa samo sedam bodova osvojenih u 11 odigranih utakmica, što znači da je pred Akrapovićem težak zadatak izvlačenja tima iz opasne zone.

Ovo nije Akrapovićevo prvo iskustvo u Bugarskoj, budući da je ranije vodio ugledne klubove poput CSKA Sofije i Lokomotiva Plovdiv, s kojima je ostvario značajne rezultate.

Njegovo bogato trenersko iskustvo uključuje rad i u drugim zemljama, poput Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Cipra, gdje je stekao reputaciju stručnjaka za vođenje klubova.

S obzirom na njegovu prošlost u Bugarskoj, postoji određena očekivanja da bi mogao donijeti stabilnost Hebaru u borbi za opstanak.

Akrapović je poznat po svojoj disciplini i taktičkoj preciznosti, što bi moglo pomoći momčadi koja se trenutno bori s formom. Iako je Hebar u teškoj situaciji, Akrapovićevo iskustvo u vođenju klubova u izazovnim okolnostima moglo bi biti ključ za njihovu borbu za ostanak u ligi.

Podsjetimo, Akrapović je kratko imao epizodu i u Željezničaru.