Dani Olmo, španjolski veznjak i jedno od najvećih pojačanja Barcelone ovog ljeta, bit će spreman za povratak na teren odmah po završetku reprezentativne pauze, kako je potvrđeno iz kluba.

Barcelona je ovog ljeta vratila svoje “dijete”, koje je otišlo u ranim godinama kako bi nastavilo karijeru u inozemstvu, u transferu vrijednom 55 miliona eura. Njegov povratak bio je jedan od najiščekivanijih transfera, a Olmo je opravdao očekivanja odličnim početkom sezone.

Iako je u prošlosti imao problema s ozljedama, njegov oporavak od nedavne ozljede tekao je brže nego što se prvobitno očekivalo. Postoji mogućnost da zaigra već u desetom kolu La Lige protiv Seville. Olmo je bio ključan igrač za Barcelonu prije ozljede, postigavši tri gola u ranim fazama sezone.

Njegova prisutnost na terenu donosi dodatnu kreativnost, što je trener Hansi Flick jasno istaknuo, videći Olma kao glavnog kreatora igre momčadi.

Nekadašnji igrač Dinama iz Zagreba svojim je dolaskom dodatno pojačao vezni red Barcelone, čineći ga jednim od najdinamičnijih u Europi. Njegova sposobnost povezivanja igre između sredine terena i napada ključna je za napadačku strategiju Barcelone.

Uz Olma, povratak na trening zabilježili su i mladi talenti poput Fermina Lopeza i Gavia, što dodatno osnažuje momčad uoči nastavka sezone.

Olmo je već u prvim nastupima pokazao svoju svestranost i tehničku izvrsnost, a njegov povratak nakon pauze dodatno će ojačati Barcelonine ambicije u borbi za titulu. Klub i navijači s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na teren, pogotovo jer će time pojačati i konkurenciju unutar momčadi.

Oporavak je tekao glatko zahvaljujući stručnom timu Barcelone, koji je pažljivo pratio njegov napredak. Olmo je sada spreman pokazati da je spreman za nastavak impresivne forme iz početka sezone.

Uz povratak važnih igrača, Barcelona ulazi u sljedeće utakmice s obnovljenim optimizmom i nadom u uspješan nastavak kampanje.

Mobilna aplikacija za Android