Bruno Petković, koji danas ima 30 godina, je dugo bio na meti turskog Trabzonspora, ali je odlučio ostati u Dinamu i produžiti ugovor s klubom.

Podsjećamo, tek dolaskom u Dinamo 2018. godine, Petković je započeo ozbiljniju fazu svoje karijere, a ubrzo je postao jedan od ključnih igrača kluba u novijoj povijesti.

Njegove impresivne igre nisu prošle nezapaženo, a mnogi su svjetski klubovi pokazali interes za njega. Njegov menadžer, Ivan Cvjetković, otkrio je da su u prošlosti pregovarali s velikim klubovima, no transferi se nisu realizirali.

“Petković je tada bio u Dinamu godinu i pol. Sreo sam sportskog direktora Bayerna, Bracu Salihamidžića, i rekao mu da imam odličnog centarfora. Bayern je tada bio spreman platiti 20 milijuna eura za Petkovića. Imali smo ponude i od Evertona, Burnleya i Aston Ville, između 22 i 23 milijuna eura, ali ništa se nije ostvarilo,” ispričao je Cvjetković na SportFestu u Poreču.

Iako su ti veliki transferi izostali, Petković je ostao vjeran Dinamu, no njegova karijera još uvijek čeka potencijalni međunarodni iskorak.