Crnogorski rukometaš Vuko Borozan će propustiti utakmicu Europske lige protiv Porta nakon što su ga u Skoplju izujedali psi lutalice dok je branio svoju djecu.

Prema riječima trenera Vlada Nedanovskog, Borozan je zbog napada zadobio 14-15 šavova i trenutno nije poznato kada će moći da se vrati na teren.

Nedanovski je takođe istakao da imaju nekoliko povređenih igrača i naglasio važnost predstojeće utakmice s Portom, koja se igra sutra u Skoplju.

“Nažalost, imamo nekoliko povrijeđenih igrača, četiri-pet rukometaša. U našem glavnom gradu se dešavaju neočekivane stvari. Vuka Borozana, dok je šetao sa djecom, napali su psi i završio je u bolnici. Braneći svoju djecu, zaradio je 14-15 šavova. Neće igrati sutra, ne znam kada ćemo moći da računamo na njega”, rekao je Nedanovski te zatim najavio duel s Portom.

“Znamo koliko je bitna utakmica sa Portom ako želimo da prođemo grupu. U prvom kolu smo imali dobar nastup pred domaćom publikom, a onda u Melsungenu nije bilo kako smo željeli i ubedljivo smo izgubili. To je već prošlost, razmišljamo o utakmici sa Portom, analiziramo i treniramo za susret”, dodao je.