Carlo Ancelotti bio je iznimno zadovoljan nakon velikog preokreta protiv Borussije Dortmund u trećem kolu Lige prvaka.

Real Madrid, koji je na poluvremenu gubio 2:0, u drugom dijelu utakmice uspio je postići čak pet golova i odnijeti impresivnu pobjedu. No, unatoč ovom slavlju, Real se mora brzo prebaciti na sljedeći izazov – legendarni El Clasico protiv Barcelone, koji ih očekuje ove subote na Santiago Bernabeuu.

Nažalost, Ancelotti će za taj veliki derbi biti bez važnih igrača. Rodrygo, koji se ozlijedio pred kraj utakmice s Borussijom, sigurno neće biti spreman za susret protiv Barcelone, što je značajan udarac za momčad.

U njegovoj odsutnosti, očekuje se da će Luka Modrić ponovo zaigrati od prve minute, kao što je to bilo u dvoboju s Borussijom, gdje je igrao do 70. minute.

Dodatne glavobolje donijela je i ozljeda pouzdanog vratara Thibauta Courtoisa, koji će također propustiti El Clasico. Andrij Lunjin, njegov zamjenik, već je isproban u nekoliko prilika i vjerojatno će stajati na golu protiv Barcelone.

Ozljede ključnih igrača, poput Rodryga i Courtoisa, predstavljaju ozbiljan izazov za Ancelottija uoči jednog od najvažnijih susreta sezone.