Amir Hadžiahmetović, reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Bešiktaša, znatno je unaprijedio svoju fizičku spremnost tijekom duge rehabilitacije od ozljede.

Ovaj 27-godišnji nogometaš do sada je odigrao 42 utakmice za Bešiktaš te ima 30 nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Jedan od stručnjaka iz kluba izjavio je kako je Amir fizički jako napredovao tijekom oporavka.

Stručnjak je također naglasio da ne bi razmatrao njegovu prodaju, već ga treba procijeniti iz trenerske perspektive. Hadžiahmetović je svojim radom i posvećenošću pokazao da može biti od velike koristi za klub u nadolazećim sezonama.

Njegova fizička spremnost sada je na visokoj razini, što može pozitivno utjecati na njegovu igru. Unatoč ozljedi, uspio je unaprijediti svoje fizičke kapacitete.

Ovo poboljšanje moglo bi mu omogućiti da pruži još bolje partije na terenu. Njegova posvećenost rehabilitaciji dokaz je njegove profesionalnosti i volje za napretkom. Klub prepoznaje vrijednost koju Hadžiahmetović donosi timu.

Očekuje se da će njegov doprinos biti značajan u budućnosti. Trenerski tim sada ima dodatnu motivaciju da ga uvrsti u planove za naredne sezone. Amira se sada vidi kao važnog igrača za Bešiktaš.

Njegova poboljšana fizička spremnost mogla bi biti ključna za uspjehe kluba.

Hadžiahmetović je spreman ponovno dokazati svoju vrijednost na terenu.