Protekle večeri ljubitelji MMA u regiji uživali su u spektaklu u Beogradu, gdje je održan FNC. Jedna od najzanimljivijih borbi bila je ona između Vasa Bakočevića i Aleksandera Ribeira.

Vaso, poznat kao “Psihopat,” dominirao je tijekom cijele borbe. Već u prve četiri runde nanio je Ribeiru značajnu štetu. U jednom trenutku borbe, Vaso je čak zatražio od Ribeira da mu rukom namaže lice vlastitom krvlju. Ovaj potez izazvao je posebnu pažnju gledatelja.

Cijeli događaj bio je pun uzbuđenja i adrenalina. Borci su pokazali nevjerojatnu izdržljivost i snagu. Beogradska publika uživala je u svakom trenutku. FNC je još jednom potvrdio svoju popularnost među ljubiteljima borilačkih sportova u regiji.

– Srljao sam, on je bio na koljenima, ja sam nekako stao i samo je bacio aperkat po sred brade. Znao sam da će biti tvrd, Brazilci su baš tvrdi. Prve dvije runde bio je spor, treba mu da se namjesti. Tu sam iskoristio, izotvarao sam ga, dobio je nova usta, sve u svemu dobro je. Ima velike pesnice, a ja imam male šake – rekao je Vaso Bakočević.

Da zaista jeste pretrpio dobre batine Brazilac, vidjelo se i poslije meča.