Trenutno najveća saga u svijetu nogometnih transfera vrti se oko sudbine Kyliana Mbappea. Talenat 25-godišnjeg Francuza je neosporno, a njegov ugovor s PSG-om ističe na ljeto, što otvara vrata njegovom prelasku u Real Madrid. Očekuje se da će se dugogodišnji transferni planovi konačno ostvariti.

S PSG-om u potrazi za Mbappeovim nasljednikom, sada je fokus na Victoru Osimhenu, vršnjaku Mbappea i napadaču Napolija. Nigerijski napadač nedavno je produžio ugovor s Napoliom do 2026. godine, a ključni element tog dogovora je visoka otpusna klauzula od 112 milijuna eura, što PSG-u postavlja visoku cijenu za njegovo dovođenje.

Osimhen je imao izvanrednu 2023. godinu, proglašen je najboljim afričkim igračem od strane CAF-a te je postao Capocannoniere Serie A, najbolji strijelac lige.

Njegov dolazak u PSG bi vjerojatno srušio transferni rekord Napolija, postavljen prodajom Gonzala Higuaina Juventusu za 90 milijuna eura.

Svi oči su usmjerene prema Parizu i Napulju dok se nogometna drama nastavlja odvijati, dok se klubovi pripremaju za moguće promjene i rekordne transfere.