Radnički iz Kragujevca, kojeg sa klupe predvodi bh. trener Feđa Dudić, lavovski je pao u Beogradu rezultatom 3-2. Crvena zvezda je slavila pobjedu, ali je Radnički pružio značajan otpor i pokazao da ozbiljno zaslužuje Evropu.

Ndiaye je u 19. minuti domaći tim doveo u prednost, a Đurić u 24. poravnao na 1-1. Zvezda je golovima Ndiayea i Hwanga stigla do 3-1 do 35. minute, a Radnički ponovo uspio postići pogodak, ovaj put za 3-2 u 38. minuti preko Sahlija.

Drugo poluvrijeme donijelo je prilike, više pred golom Radničkog, ali se rezultat nije mijenjao.

Radnički i dalje ima sve u svojim rukama za plasman u Evropu. Dva su kola do kraja, Radnički ima dva boda više od Čukaričkog i Vojvodine.

U narednom kolu izabranici Feđe Dudića igraju meč u direktnom okršaju sa Vojvodinom i ta bi utakmica vrlo lako mogla biti ključna. Posljednje kolo Radnički gostuje Partizanu.

S druge strane, Vojvodina igra protiv Feđinog Radničkog kao što smo i napisali, a potom kući protiv Mladosti. Čukarički ima mečeve i protiv Partizana i protiv Crvene zvezde.

Računica je jasna, Radnički ukoliko pobjedi Vojvodinu u direktnom okršaju 99% ide u Evropu. Tada bi Evropa izmakla samo u slučaju da Čukarički savlada i Partizan i Crvenu zvezdu, a da Radnički izgubi od Partizana u posljednjem kolu.

Standings provided by Sofascore