Jedan od najboljih nogometaša svijeta i potencijalni kandidat za osvajanje Zlatne lopte, Jude Bellingham, ima kroničnu ozljedu ramena i postavlja se pitanje hoće li je uspjeti izliječiti.

Postoji mogućnost operacije kao rješenje za ovu ozljedu. Real Madrid će provjeriti stanje njegovog ramena nakon što završi odmor poslije Europskog prvenstva. Ako liječnici utvrde da problem i dalje postoji, Bellingham će morati na operaciju.

Ako dođe do operacije, Bellingham će izbivati s terena dva mjeseca. U tom slučaju, ozljeda bi trebala biti trajno izliječena.

Bellinghamova ozljeda ramena ozbiljna je i zahtijeva pažljivo praćenje. Real Madrid pažljivo prati njegov oporavak i razmatra najbolje opcije. Kronična ozljeda ramena mogla bi utjecati na njegovu karijeru ako se ne riješi pravilno.

Operacija je često posljednja opcija, ali ponekad neophodna za dugoročno zdravlje igrača. Odluka o operaciji donijet će se nakon detaljnih medicinskih pregleda. Bellingham je ključan igrač za Real Madrid i važno je da se potpuno oporavi.

Liječnici će pažljivo procijeniti rizike i koristi operacije. Ako se Bellingham podvrgne operaciji, to će biti za njegovo dugoročno dobro. Dva će mjeseca izbivati s terena, ali će se vratiti jači i zdraviji.