Dinamo će u utorak predstaviti Samyja Mmaeea kao novog stopera. Ovaj 27-godišnji marokanski igrač dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s mađarskim Ferencvarošem. Iako visina njegove plaće u Dinamu još nije poznata, očekuje se da će biti među bolje plaćenim igračima kluba.

Mmaee, koji ima deset nastupa za reprezentaciju Maroka, dolazi kako bi ojačao zadnju liniju. Uz dolazak Raula Torrentea, Mmaee će se pridružiti Theophile-Catherineu, Bernaueru i Periću kao stoperi za novu sezonu. Također, tu poziciju može igrati i Stefan Ristovski.

Mmaee je stigao u Zagreb u nedjelju navečer, kada je sletio na Zračnu luku Franjo Tuđman u pratnji majke. Dočekali su ga Adrian Aliaj iz Soccer11 agencije i Ivica Vrdoljak, bivši igrač Dinama.

Osim Mmaeea i Torrentea, Dinamo je u ovom prijelaznom roku doveo Nikolu Čavlinu iz Lokomotive za 750 tisuća eura, kojeg je poslao na posudbu u Osijek. Marko Pjaca stigao je iz Rijeke za 1.5 milijuna eura, a golman Ivan Filipović došao je besplatno iz Paris FC-a.

Dinamo planira i dalje aktivnosti na tržištu. Spekulira se da bi hrvatski prvak mogao ponovno pokušati dovesti Marca Pašalića iz Rijeke. Također je dogovoreno da će Gabrijel Rukavina (20) uskoro postati novi igrač Rijeke, uz dogovor da se buduća odšteta dijeli između Dinama i Rijeke.

Ovaj transfer mogao bi biti povezan s većim poslom, u kojem bi Marco Pašalić mogao preći u Dinamo, no zasad nema potvrđenih informacija o tom dijelu pregovora.