U petak u 21 sat na Maksimiru dočekuje Istru u 1. kolu SuperSport HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića u ponedjeljak će doznati protivnika u play-offu Lige prvaka, koji će se igrati krajem mjeseca, a danas je Dinamov trener održao i press konferenciju.

Dinamo je predstavio i novu klupsku reviju, koja ponovno izlazi nakon 16 godina, ali mu se u njoj potkrala velika greška. Naime, na naslovnici je krivo napisano ime Sergeja Jakirovića koji je preimenovan u Sergej Jakirević pa je klub, odnosno predstojnik ureda predsjednika Sanjin Španović, na press konferenciji pokušao ispraviti grešku., prenosi Index.hr.

Španović se ispričao Jakirovićevoj ženi

“Osim što ćete moći pročitati ekskluzivan intervju s Danijem Olmom, moći ćete pročitati i dojmove trenera Jakirovića o prošloj sezoni. E, sada, ono što se potkralo jest da koliko god smo pazili na svaku sitnicu, baš evo na naslovnici je ostala pogreška gdje je krivo napisano prezime trenera, ali sada nema natrag jer je revija već tiskana.

Ispričao sam se treneru odmah, ali on je to dobro prihvatio, no dodao – ispričaj se mojoj ženi, haha. Tako da se ovim putem evo ispričavam i gospođi Jakirović, pazit ćemo da se u budućnosti takve greške ne dogode”, rekao je Španović, prenosi Index.hr.

Inače, nova Dinamova revija bit će mjesečnik, a prvi broj može se kupiti već od 2. augusta u fan shopovima i na webshopu po cijeni od 8.60 eura s time da članovi imaju popust 15 posto. Zadnji broj izašao je davne 2008. godine, a u novom se može pročitati emotivno prisjećanje kapetana Zvonimira Bobana, intervju s novim europskim prvakom Danijem Olmom te brojni drugi sadržaji.