Večeras će se saznati protivnik Dinama u play-offu Lige prvaka. Bugarski prvak Ludogorec će na svom terenu braniti prednost od 2:1 protiv Qarabaga, koju su ostvarili u Azerbejdžanu prije tjedan dana.

Stoper Dinis Almeida doveo je Ludogorec u vodstvo u 57. minuti, ali je Juninho Vieira iz Qarabaga izjednačio u 67. minuti. Caio Vidal je postigao pobjednički gol za Ludogorec u 87. minuti, ali je dvije minute kasnije dobio drugi žuti karton i neće igrati u uzvratu.

Prva utakmica Dinama bit će na Maksimiru 20. kolovoza u 21 sat, dok je uzvrat 28. kolovoza u 21 sat, a igrat će se u Azerbejdžanu ili Bugarskoj. Ako Dinamo izgubi, osigurat će nastup u skupinama Europa lige i zaradu između 13 i 15 milijuna eura.

Ako uđe u Ligu prvaka, mogao bi zaraditi 35 milijuna eura. Od sezone 2024./2025. Ligu prvaka će igrati 36 momčadi, a ne 32 kao dosad.

Klubovi će igrati osam utakmica u istoj ligi, a najboljih osam ulazi u osminu finala. Klubovi od 9. do 24. mjesta igrat će dodatne utakmice za preostalih osam mjesta u osmini finala.