Predsjednik Real Madrida, Florentino Pérez, ovog je ljeta uspješno zaključio transfer Kyliana Mbappéa bez plaćanja odštete, ali taj potez donosi posljedice za sastav momčadi u nadolazećim sezonama. Kako bi se prilagodio proračun, s obzirom na visoke financijske zahtjeve francuskog igrača, očekuje se velika prodaja u klubu, što je potvrdio i Predrag Mijatović.

Mijatović, bivši legendarni nogometaš, a sada zaposlenik Reala, najavio je mogućnost velike prodaje kako bi se održao financijski balans u klubu. Iako nije sigurno, Mijatović ne isključuje mogućnost da jedan od ključnih igrača napusti klub do kraja ljeta, a smatra da je takav odlazak gotovo neizbježan iduće godine.

Svi znakovi upućuju na to da bi Rodrygo, brazilski krilni napadač, mogao biti taj koji će napustiti klub zbog dolaska Mbappéa. Na njega su već bacili oko klubovi poput Manchester Cityja, Uniteda, Chelseaja i PSG-a, koji su spremni platiti preko 120 milijuna eura za njegov transfer. Izgleda da je Rodrygov odlazak samo pitanje vremena.