Dinamo je u nevjerojatnoj utakmici 7. kola SuperSport HNL-a izgubio u Koprivnici od Slavena 4:1. Gosti su poveli golom Brune Petkovića u 32. minuti da bi Slaven izjednačio u 45. preko Ljubana Crepulje i onda golovima Adriana Libera, Ivana Dolčeka i Ilije Nestorovskog u 68., 74. i 77. minuti došao do prve pobjede u ovoj sezoni.

Komentator MAXSporta, koji je pratio utakmicu Slavena i Dinama, bio je iznenađen onime što se događalo na terenu. Prilikom pogotka Nestorovskog rekao je:

“Izlazi Slaven Belupo ponovno naprijed, na lijevoj strani širi ruke Alen Grgić. Ide Agbekpornu za Nestorovskog. Nestorovski, Nestorovski i 4:1 vodi Slaven Belupo protiv Dinama!”

Nastavio je nakon kratke tišine: “Povratnički pogodak Nestorovskog u SHNL-u. Za 4:1 Slaven Belupo protiv Dinama. Evo rečenice za koju sam rekao da je možda nikada neću izgovoriti.”

Bio je ovo prvi susret Dinama nakon što je smijenjen trener Sergej Jakirović, kojega je koštao poraz od Bayerna (9:2) u Ligi prvaka. Zagrebački sastav vodio je privremeni trener Sandro Perković i pod njime je nastavljen niz loših rezultata. Nakon remija s Rijekom (1:1) i poraza od Hajduka (0:1) u domaćem prvenstvu, a zatim katastrofe u Münchenu, Dinamo nije došao do boda protiv Slavena, kojem je to prva pobjeda u sezoni, prenosi Index.