Danas se u Premijer ligi Bosne i Hercegovine igraju dva zaostala susreta koji bi mogli značajno utjecati na trenutnu poziciju timova na tabeli.

U prvom meču, koji počinje u 14 sati, sastaju se Igman iz Konjica i Borac iz Banja Luke. Igman je u sezonu ušao nesigurno, ali su brzo pronašli formu, ostvarivši impresivne rezultate u posljednjih pet utakmica – četiri pobjede i jedan remi.

Unatoč optimizmu koji vlada u ekipi, Igman će biti oslabljen jer njihov prvi napadač Mirsad Ramić neće nastupiti zbog suspenzije uslijed tri žuta kartona.

S druge strane, Borac dolazi u Konjic s velikim samopouzdanjem, nakon što su nedavno savladali Velež rezultatom 2:1. Oni sada imaju priliku dodatno se približiti vodećem Zrinjskom, te su spremni uzeti nova tri boda. Na centru je sudija Perić iz Bijeljine.

Drugi meč dana igra se u Mostaru, gdje Zrinjski u 18 sati dočekuje Radnik iz Bijeljine u zaostalom susretu trećeg kola. Zrinjski, poznati kao “Plemići”, važe za apsolutnog favorita u ovom susretu, posebno jer igraju pred domaćom publikom.

Trener Ivanković najavio je da ekipa ima slatke brige pri izboru igrača, budući da se u tim vraća i kapetan Nemanja Bilbija. Radnik, s druge strane, ulazi u ovaj meč s velikim problemima u formi, budući da su u posljednjih pet utakmica ostvarili samo jednu pobjedu.

Nakon današnjih susreta, Premijer liga se nastavlja već u petak kada Posušje dočekuje Široki Brijeg u utakmici 10. kola. Ostatak kola igra se tijekom vikenda, uz mečeve zakazane za subotu, nedjelju i ponedjeljak. Ovi mečevi dodatno će oblikovati trenutni poredak i pripremiti teren za napetiju borbu za vrh tablice.