Dominik Prpić (20), zadnja dva mjeseca nezamjenjivi stoper Hajduka, ozlijedio je gležanj na utakmici mlade reprezentacije Hrvatske protiv Grčke.

Čini se da je u pitanju ruptura ligamenata gležnja, što traži najmanje mjesec dana pauze.To znači da će Prpić sigurno propustiti prvenstvene utakmice protiv Slavena, Lokomotive, Varaždina i Istre te kup susret s Mladosti iz Ždralova.

Ovo je jako loša vijest za Hajduk jer Prpić je sredinom kolovoza uzeo mjesto u momčadi do tada standardnom Zvonimiru Šarliji i nije ga ispuštao.

Kako Prpić igra svjedoči i to da otkako je on starter Hajduk nije izgubio nijednu utakmicu, a na sedam prvenstvenih utakmica primio je samo tri gola. Prpić je u navedenom razdoblju i namjestio dva gola, a posebno se pamti sjajna asistencija Livaji za pobjedu u derbiju na Maksimiru.Prpić je zbog svega navedenog postao standardni U-21 reprezentativac te dobio pretpoziv Zlatka Dalića za A nacionalnu momčad.

Sreća u nesreći za Hajduk je što se Šarlija oporavio od ozljede, iako je on već neko vrijeme u kadru. Ali, nije se mogao probiti ispred osam godina mlađeg Prpića.

Index.hr