Francesco Totti, legenda talijanskog nogometa, proveo je cijelu svoju blistavu karijeru igrajući za Romu, gdje je tijekom 25 godina nastupio u 786 utakmica i postigao impresivnih 307 golova.

Osvojio je naslov prvaka Italije 2001., a s reprezentacijom Italije postao je svjetski prvak 2006. godine u Njemačkoj. Njegova lojalnost Romi postala je simbol klupske odanosti, budući da je odbijao brojne ponude iz drugih velikih klubova.

Iako je završio profesionalnu karijeru prije sedam godina, sada razmatra mogućnost povratka nogometu, inspiriran interesom nekoliko klubova iz Serie A.

Totti ističe kako bi takav povratak bio izuzetno izazovan te bi zahtijevao intenzivne pripreme, no njegova ljubav prema nogometu ostaje jaka.

Spomenuo je da bi se vratio isključivo u Italiji, a ne u inozemstvu, iako bi morao ograničiti svoje nastupe na kraće dionice igre. Pokušao je posljednjih mjeseci dobiti direktorsku poziciju u Romi, ali u tome nije uspio.

Naglašava da mu ponuda Lazija ne bi bila prihvatljiva, dok je klub poput Intera pokazao interes za njega.

Njegova izjava “nikad ne reci nikad” ostavlja otvorenom mogućnost da se za nekoliko mjeseci vrati na teren, iako je svjestan da bi to bilo nevjerojatno izazovno u ovoj fazi života.