U posljednjem meču 10. kola WWin lige Bosne i Hercegovine, Musemićev Igman doživio je težak poraz od Zrinjskog. Plemići su sedam puta zatresli mrežu Igmana, a pored samih golova utakmicu su obilježila i dva crvena kartona.

U prvom poluvremenu, Igman je ostao bez Almira Bekića, koji je isključen, dok je crveni karton dobio i Husref Musemić. Musemić je bio veoma uzrujan, a ekipe sa Bljesak.info snimile su ga kako se obraća kontroloru utakmice, Admiru Šehoviću.

Haris Kaljanac, bivši bh.sudija sa FIFA značkom poslao je “poruku” na svom Instagram profilu koja je privukla mnogo pažnje, a obzirom da je sinoć, u posljednjem meču 10.kola WWin lige nastao “haos”, mnogi sumnjaju da se objava upravo odnosi na tu situaciju, prenosi Reprezentacija.ba.

Haris Kaljanac je na svom Instagram profilu postavio svoju fotografiju uz opis “Ljudi ovih dana privlače pažnju gubljenjem poštovanja”, napisao je Kaljanac uz muziku u pozadini “jednom kad sve ovo bude jučer, kad zora svane, a svanuti će”, prenosi Reprezentacija.ba.

Foto: Kaljanac Instagram