Sheffield United nije zadovoljan performansama Ive Grbića, jer je primio 32 gola u deset utakmica.

Engleski klub Sheffield United planira prodati hrvatskog golmana Ivu Grbića samo šest mjeseci nakon što su ga za 2,5 miliona eura otkupili od Atletico Madrida.

U klubu traže zamjenu za Grbića na poziciji golmana i žele povratiti uloženi novac već ovog ljeta. Interes za Grbića pokazuju španski klubovi Getafe i drugoligaš Leganes. Prema Transfermarktu, Grbićeva vrijednost procjenjuje se na 3,5 miliona eura.

Sheffield United je već otpustio Wes Foderinghama, dok se status preostalih golmana, Adama Daviesa i Ive Grbića, još razmatra.

Grbić je bio prvi golman hrvatske reprezentacije samo jedno vrijeme. To se dogodilo u novembru 2021. godine, kada je Hrvatska odigrala odlučujuću utakmicu protiv Rusije na Poljudu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Grbić je bio na golu u pobjedi Hrvatske od 1:0, nakon što je prethodno debitirao na Malti u visokoj pobjedi 7:1.

Međutim, Dominik Livaković je ponovno postao prvi izbor za golmana Hrvatske nakon toga, te Grbić od tada nije upisao niti jedan nastup za nacionalnu selekciju.