Nogometaši često privlače pažnju promjenama frizura, no rijetko ko je to učinio kao reprezentativac Angvile, Aedan Scipio.

Preksinoć je zaigrao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Surinama, gdje je njegova ekipa očekivano izgubila 4:0. Iako je Angvila doživjela poraz, pažnju je privukao napadač domaće selekcije. Angvila se natječe u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u regiji Sjeverna i Centralna Amerika, a ovo im je bila prva utakmica u grupi.

Aedan Scipio je na terenu zablistao svojom unikatnom frizurom i dredovima, zbog čega je postao viralan na društvenim mrežama. Igra za ekipu Roaring Stars u svojoj domovini, gdje je bio odličan, ali još nije postigao gol za reprezentaciju u tri nastupa.

Reprezentacija Angvile inače nije navikla na uspjehe u nogometu. Kao britanska prekomorska teritorija, natječe se u FIFA-i i CONCACAF-u, ali bez većih uspjeha.

U grupi su sa znatno jačim selekcijama poput Surinama, El Salvadora i Portorika, dok šansu za bodove imaju jedino protiv Svetog Vincenta i Grenadina.