Dinamo je već doveo dva igrača: Marka Pjacu iz Rijeke i Raula Torrentea iz Granade. Klub planira dovesti još igrača u svaku liniju te se riješiti onih na koje više ne računa.

Među njima je 19-godišnji Marko Brkljača, koji je prije dvije godine stigao iz Hajduka. Brkljača je tada dobio ugovor na pet godina i plaću od 250.000 eura po sezoni.

Debitirao je za prvu momčad, ali je to ostao njegov jedini nastup za Dinamo. Prošle sezone bio je na posudbi u slovenskom Aluminiju gdje je skupio 24 nastupa.

Nakon povratka, novo vodstvo Dinama ne vidi ga u klupskim planovima i traži mu novu posudbu. Brkljača ima ugovor do 2028., ali klub želi izbjeći slične slučajeve u budućnosti.

Novi igrači imaju definirane platne razrede ovisno o njihovim godinama i potencijalu. Belinho je dobio stipendijski ugovor od 400 eura mjesečno.

Marinu Šotičeku je ponuđeno 10.000 eura mjesečno uz progresivni rast plaće. Dinamo više neće nuditi dugoročne i visoke ugovore mladim igračima bez prethodnih dokaza o njihovoj vrijednosti.