Tibor Halilović (29) je napustio Dinamo, objavio je zagrebački klub. “Svojom pojavom, igračkim šarmom, izvanrednom osobnošću i susretljivošću obogatio je Dinamovu slavljeničku sezonu i upisao dvostruku krunu s omiljenim klubom.

Halilović, nekadašnji Dinamov zagić, kadet i junior, danas iskusni vezist i jedan od omiljenih suigrača i cijele momčadi, završio je ovu sezonu svojeg mandata u maksimirskom dresu.

Krajem natjecateljske godine istekao mu je ugovor s klubom, a klub mu se ovom prilikom iskreno zahvaljuje na svemu što je pružio u Dinamu i želi mu sreću u daljnjoj karijeri.

Halilović je karijeru započeo u Dinamu, a igrao je i za Lokomotivu, poljsku Wislu Krakow, Rijeku i nizozemski Heerenveen.

U Dinamo se vratio prošle godine te je u nedavno završenoj sezoni, u kojoj je Dinamo osvojio SuperSport HNL i SuperSport Hrvatski kup, upisao 19 nastupa, tri pogotka i jednu asistenciju.

“Dragi Tibore, još jednom hvala na svemu i sretno u nastavku karijere”, poručio je Dinamo Haliloviću, čiju vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 400 tisuća eura.