Sandro Kulenović (24) mogao bi napustiti Dinamo do kraja ovog prijelaznog roka. Bristol City, klub iz Championshipa, zainteresiran je za napadača hrvatskog prvaka.

Bristol Post piše da je engleski klub spreman platiti dvostruko manje nego što je prošle sezone nudio Nottingham Forest, što je tada bilo 2.5 milijuna eura. Tijekom posljednjih nekoliko prijelaznih rokova za Kulenovića su bili zainteresirani i Barnsley te Nottingham Forest.

Ipak, oba puta je odlučio ostati u Dinamu kako bi se nametnuo i dokazao kao važan igrač. U prošloj sezoni uspio je u tome, jer ga je trener Sergej Jakirović često koristio u drugom dijelu sezone. Prelaskom na formaciju s dva napadača, Kulenović je zabio nekoliko bitnih golova za Dinamo.

Međutim, Dinamo ga ne vidi kao prvog napadača, čak ni ako Bruno Petković napusti klub ovog ljeta. Zbog toga postoji mogućnost da Kulenović ovaj put ipak ode u Englesku.

Prijelaz u Bristol City mogao bi biti dobra prilika za njega. Kulenović je već nekoliko puta bio na meti engleskih klubova, ali sada se čini da bi transfer mogao biti realiziran. Dinamo ne računa ozbiljno na njega za predstojeću sezonu.

Engleski Championship mogao bi biti dobar izazov za Kulenovića. Ako se transfer dogodi, to bi bio veliki korak u njegovoj karijeri. Bristol City je klub s ambicijama i Kulenović bi im mogao pomoći u ostvarenju ciljeva.