Iza nas su odigrane prve utakmice polufinala Lige prvaka. Bayern Munchen i Real Madrid remizirali su 2:2, dok je Borussia Dortmund s 1:0 svladala PSG.

Ono što je fascinantno je podatak da je Borussia Dortmund pobjedom nad Parižanima donijela još jedno mjesto Njemačkoj u Ligi prvaka. Kuriozitet je da to peto mjesto drži upravo Borussia, koja je uzela stvari u svoje ruke i pronašla zadovoljštinu za ispodprosječne izvedbe u prvenstvu. Ipak, trener Terzić nakon pobjede nije previše uživao u toj činjenici.

“Htjeli smo se kvalificirati za Ligu prvaka preko Bundeslige, a ne na ovaj način. To neće popraviti našu sezonu u Bundesligi, premda donekle ublažava podbačaj. Minimalan cilj nam je bio doći do Lige prvaka. Naravno, činjenica da je sad i peto mjesto dovoljno naša je zasluga…”

Terzić je bio jako zadovoljan s onim što je momčad pokazala protiv aktualnog francuskog prvaka:

“Momčadski smo odigrali sjajno. Tijesna, ali zaslužena pobjeda. Htjeli smo tu malu prednost, iako znamo da će idući tjedan vrlo vjerojatno biti teže nego večeras. Ovo je samo poluvrijeme, za tjedan dana čeka nas druga priča. PSG će imati euforičnu podršku svojih navijača…”.