Kylian Mbappé (25) najavio je svoj odlazak iz PSG-a na kraju sezone, a spekulira se da će preći u Real Madrid, iako to još nije službeno potvrđeno.

Trener PSG-a, Luis Enrique, dao je neobičan odgovor na pitanje o Mbappéovoj budućnosti, fokusirajući se na kišni dan umjesto na pitanje novinara.

“Danas pada kiša, ali je dan istovremeno jako lijep jer je drugačiji miris u zraku. Volim kišne dane, podsjećaju me na moj Gijon. Mislim da sam vam savršeno odgovorio na pitanje”, rekao je Enrique.

Mbappé je stigao u PSG iz Monaca 2017. godine i postao je jedan od najboljih igrača svijeta, osvojivši šest naslova prvaka Francuske i Svjetsko prvenstvo s Francuskom.

Odnedavno se spominje i sukob između Mbappéa i predsjednika PSG-a, Nasser Al-Khelaifija, zbog navodnog nedostatka spominjanja Al-Khelaifija u Mbappéovom oproštajnom videu prije posljednje domaće utakmice.

Tijekom sukoba u klubu, kako navodi Le Parisien, čula se vika iz prostorije u kojoj su bili Mbappé i Al-Khelaifi. Mbappé je postao najbolji strijelac u povijesti PSG-a, odigravši 307 utakmica i postigavši 256 golova.