Najveći nogometni klub na svijetu, Real Madrid, večeras lovi novo finale Lige prvaka. Za to moraju proći Bayern Munchen.

Najveći španjolski i njemački klub, koji su europski naslov osvajali ukupno 20 puta, odlučit će tko ide u finale u svom 28. susretu u europskim kupovima.

Bayern je u prvoj utakmici bio bolji, ali je Real zahvaljujući greškama Kima postigao dva gola za aktivan rezultat pred uzvrat na svom terenu. Velikani spektakl na Bernabeuu čekaju u različitim raspoloženjima. Real je suvereno osvojio španjolski naslov četiri kola prije kraja, a Bayern još uvijek može biti tek treći u Bundesligi.

Marca je danas objavila iznos koji će svaki igrač Reala dobiti od kluba kao nagradu ako osvoje Ligu prvaka. Radi se o čak 1.4 milijuna eura po igraču, što je za 500.000 eura po glavi više nego što su nogometaši Reala nagrađeni 2022. godine za isti uspjeh.

Navodno će i članovi stožera biti nagrađeni bogatim iznosom pa se procjenjuje da će Real igračima i stručnom stožeru, u slučaju velikog uspjeha, isplatiti malo manje od 40 milijuna eura.

Nogometne-vijesti.hr