Fudbalski klub Sarajevo s velikim zadovoljstvom obavještava sve svoje navijače da je osigurao prenos utakmica prvog kola Konferencijske lige. Utakmice protiv kazahstanskog tima Aktobea biće dostupne za praćenje na kanalu MyTV, kao i putem Moja web TV aplikacije, čime će svi navijači imati priliku da uživo prate svoje omiljene fudbalere u akciji.

Prvi susret između Sarajeva i Aktobea igra se 11. jula u Kazahstanu, sa početkom u 17h po lokalnom vremenu. Očekuje se uzbudljiva utakmica, gdje će naši igrači dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat pred domaćim navijačima.

Uzvratna utakmica će se odigrati sedam dana kasnije, 18. jula, na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu, sa početkom u 21h. Klub poziva sve navijače da bodre ekipu putem prenosa ili uživo na stadionu, jer će podrška biti ključna za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Sarajevo se nada da će uz pomoć svojih vjernih navijača uspjeti ostvariti pozitivan rezultat i tako započeti uspješnu kampanju u Konferencijskoj ligi.

Na svojoj zvaničnoj stranici, FK Sarajevo je izdalo saopštenje:
”Fudbalski klub Sarajevo ovim putem obavještava navijače da je osigurao prenos utakmica prvog kola Konferencijske lige. Utakmice protiv Aktobea možete pratiti na kanalu MyTV ili preko Moja web TV aplikacije. Prvi susret se igra 11. jula u Kazahstanu, sa početkom u 17h, dok je uzvratna utakmica sedam dana kasnije od 21h.”