Hrvatski prvoligaš Hajduk Split pokazao je veliku dozu ambicija ove sezone, ali na kraju će ipak ostati bez ijednog trofeja.

Kada kažemo velike ambicije onda prije svega mislimo na sjajna pojačanja koja su u proteklih godinu dana stigla na Poljud. Brekalo, Žaper, Šarlija i Uremović sigurno su jamčili moćnu ekipu koja i je neko vrijeme bila na vrhu tablice. Zato su mnogi navijači ostali začuđeni dok se dogodio nevjerojatni pad u ožujku kada su Bijeli praktički ostali bez prvenstva, a potom i bez kupa.

Sada već bivši predsjednik Jakobušić zube je pokazao i tijekom zimskog prijelaznog roka kada su u klub došli Perišić, Brekalo i Kleinheisler. Naš legendarni Ivan Perišić još uvijek je u fazi oporavka pa nije bilo realno za očekivati neki golemi doprinos s njegove strane. Brekalo je sigurno bio vrlo dobar s obzirom na čak sedam asistencija i jedan pogodak. Ovaj potonji, mađarski veznjak, ipak nije opravdao povjerenje.

A Sportske novosti pišu kako dvojac Brekalo i Kleinheisler, koji se nalazi na posudbi u Hajduku, ipak neće biti dio svlačionice u sljedećoj sezoni. Njihova posudba istječe na kraju sezone i gotovo da ne postoje šanse o nastavku suradnje.

Laszlo nije zadovoljio, dok nije ni malo realno vidjeti 25-godišnjeg Brekala da nastavi u Hajduku. Ugovor s Fiorentinom traje do ljeta 2026. godine.