Nogometni teren NK Mune, kluba iz 1. ŽNL Primorsko-goranske, u petak je bio poplavljen zbog obilnih kiša, izvještava portal SportCom.

Sanjin Fumić, sportski direktor kluba, objasnio je kako su tog jutra radili na obnovi trave u golmanskim prostorima i ogradili teren kako bi zaštitili travu od djece, ali je nevrijeme sve poplavilo. Predsjednik kluba, Ivan Grbac, postao je plivačka zvijezda jer je iskoristio priliku i okupao se na poplavljenom igralištu, što je izazvalo smijeh među članovima kluba.

Fumić je dodao da Grbac uvijek napravi neki show i da se često događaju poplave na igralištu u Munama, ali voda obično brzo oteče zbog veternica.

Ovaj put voda nije mogla brzo otjecati zbog velike količine kiše koja je pala u kratkom vremenu. Unatoč nevoljama, članovi kluba nisu izgubili smisao za humor.

Grbacova nesvakidašnja reakcija dodatno je uljepšala cijelu situaciju. Klub je navikao na ovakve nepogode, ali ih to ne sprječava da nastave s entuzijazmom. Poplava će uskoro proći, a teren će se vratiti u prvobitno stanje.